Search for:

Antalya Uçan Haşere İlaçlama

Antalya Uçan Haşere İlaçlama müşterileri tarafından tercih edilen bu yöntem, direkt püskürtülerek uygulanır. Böceklerin ikamet yerlerine ve saklandıkları alanlara ilaç uygulaması yapılır. Buharlı Böcek İlaçlama Bu yöntem, böceklerin yaşamsal faaliyetlerini devam ettirememeleri için kullanılır. Böceklerin direkt olarak sinir sistemlerini etkiler. Böcekleri felç bırakarak üremelerini ve kaçmalarını önler. Hızlı etki eder, içerdiği kimyasal oranı diğer ilaçlama çeşitlerine göre fazladır.

Tesiri çok yoğundur. Kimi böcek türleri, evde sık kullanılan dolap gibi bölmelere girerler. Bu çeşit böceklerle baş edilirken, dolap içleri de ilaçlanır. Müşteriler önceden dolapların boşaltılması konusunda bilgilendirilirler. Çünkü, ilaçlamanın dolap içlerine de yapılması gerekmektedir.

Böceklerin tüm yaşam alanları ilaçlanmadan sorun kökten çözülemez. Böcek İlaçlama Ne Zaman Yapılır ve Etkisi Ne kadar Sürer? Böcekler, yürüyen böcekler ve uçabilen böcekler olarak ayrı ayrı ilaçlanırlar. Sinir sistemlerini etkileyen ilaçlar, uçabilen böceklerin yok edilmesi konusunda idealdir. Böcek ilaçlamada dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır: İlacın insanlar üzerindeki etkisi İlacın çevreye ne kadar zarar verdiği İlacın bakterileri yok ederken yararlı bakteriler konusundaki tesiri uğraşılan böceğin istilacı olup olmadığı Kimi böcek türlerinin oluşturduğu sorunlar, manuel olarak küçük spreylerle halledilebilir.

Örneğin yaz aylarında birkaç sineğin ev içerisinde bulunması ilaç gerektiren bir sorun değildir. Çünkü, sürekli olarak açık pencereden içeri girip çıkabilirler. Tek tük var olan sivri sineklerle baş etmenin yolu ilaçlama değildir. Ev içerisinde barınan bir kedi, bu sineklerin üstesinden gelebilir. İlaçlama böceklerin ev içerisine girip geri çıkmadığı zamanlarda yapılmalıdır. Karşılaştığınız böceğin alanı istila ettiğinden eminseniz, ilaçlamaya başvurun. Direnci düşük ve kolay yok edilebilen böcekler konusunda tesiri az olan ilaçlar tercih etmelisiniz. Gerekmediği sürece yoğun ilaçlama yaptırmanız, sağlığınıza zarar verebilir.

Bu sebeple, zorunda kalmadığınız sürece yüksek tesirli ve açık alanda kullanılan ilaçları kapalı alanlarda tercih etmeyin. Böceklerin istila ettiğinden emin olduğunuzda vakit kaybetmeyin. Derhal böcek ilaçlama konusunda uzman olan ekibimizle iletişime geçin. Vakit kaybettiğiniz sürece, istila katlanarak artacaktır. Mümkün olan en kısa sürede yardım talebinde bulunun. Böcek ilaçlamanın etki süresi, baş edilen böceğe uygun kullanılan ilaca bağlıdır. Kimi ilaçlar kapalı alanda 10 güne kadar kalmalıdır. 10 gün içerisinde problemi tamamen çözer. Güçlü ilaçlar ise anında etki ederler fakat ilaçlanan alan 2-3 gün boyunca insanların kullanımına kapalı olmalıdır.

 Antalya Uçan Haşere Kontrolü – Karasinek İlaçlama

Ev sineği olarak da bilinen bu zararlılar adeta bir mikrop taşıma makinesi gibidir. Hemen hemen her yerde bulunurlar. Çöpler ve çürümekte olan organik atıklarla beslenirler. Ağız yapıları sokma-ısırma niteliği taşımadığı için yalayıcı-emici özellikte gelişmiştir. Bu nedenle insan ve memelileri sokmamakla birlikte bacakları ve vücutları aracılığı ile binlerce hatta milyonlarca zararlı madde ve mikroorganizmayı insanların yiyecek içeceklerine bulaştırmak suretiyle birçok hastalığın taşınmasında önemli rol oynarlar.

Karasinekler ile mücadelede genellikle kokulu ilaçlama yöntemi kullanılır ve şok etkisi ile mekandan uzaklaştırılırlar. Fakat sinek ilaçlama işlemi periyodik olarak yapılmalıdır. Çünkü ilacın etkisinin kaybolduğu ortama tekrar geri dönerler. Onun için gerek açık alan gerekse de kapalı alan ilaçlaması belli aralıklarla istikrarlı şekilde yapılmalıdır.

Antalya Uçan Haşere Kontrolü – TATARCIK İLAÇLAMA

Tüm sıcak ülkeler ve Akdeniz ikliminde bol miktarda bulunurlar. Sadece dişi cinslerinin kan emdiği bu sineklerin erişkinleri sivrisineği andırırlar. İyi uçucu olmadıklarından dolayı üredikleri alandan fazla uzaklaşamazlar. Çoğunlukla gündüzleri kuytu yerlerde saklanarak geceleri ortaya çıkar ve soktukları yerde şiddetli ağrı, kızarma ve kaşıntıya neden olurlar. Tatarcıkların dişileri genelde bir kez yumurtlar ve ölürler. Ancak bu evrimi birkaç kez yenileyeni de vardır. Yumurta ve larvalar ya sulu organik atıklarda ya da bataklılarda gelişirler. Şark çıbanı, kala-azar ve tatarcık humması gibi hastalıkların insanlara taşınmasında aktif rol oynarlar.

Tatarcıklar daha çok açık alanda yaşadıklarından genellikle kokulu ilaçlama yöntemi kullanılır ve şok etki ile etkisiz hale getirilirler. Fakat bu ilaçlama işlemi mutlaka haftada en az üç kez yapılmalıdır. Çünkü ilacın etkisinin kaybolduğu ortama tekrar geri dönerler. Onun için gerek açık alan gerekse de kapalı alan ilaçlaması belli aralıklarla istikrarlı şekilde yapılmalıdır.

Antalya Uçan Haşere Kontrolü – Sivrisinek İlaçlama

Sivrisinekler başta sıcak bölgelerde görülen “filariasis” hastalıklarının ve diğer birçok hastalığın taşıyıcılarıdır. İstirahat halindeyken gövdeleri dinlenme yüzeyine paralel, hortumları aşağı yönde eğiktir. Kanatları tek renktir. Temiz yada kirli tüm tatlı sulara yumurta bırakırlar. Yumurtalar kümeler halinde yüzerler. Larvaları su yüzeyinde 45 derecelik bir açı ile baş aşağı olarak asılırlar. Yaşam siklusları 10-14 gündür. Sivrisineğin bir kanadında zehir, diğer kanadında ise onu etkisi hale getirecek panzehir vardır.

Sivrisinek ile mücadeleden daha çok açık alanda yaşadıklarından genellikle kokulu ilaçlama yöntemi kullanılır ve şok etki ile etkisiz hale getirilirler. Fakat bu ilaçlama işlemi mutlaka haftada en az üç kez yapılmalıdır. Hatta bataklıklara yakın yerlerde her gün yapılmalıdır. Çünkü ilacın etkisinin kaybolduğu ortama tekrar geri dönerler. Onun için gerek açık alan gerekse de kapalı alan ilaçlaması belli aralıklarla istikrarlı şekilde yapılmalıdır.

Antalya Uçan Haşere Kontrolü – Yaban Arısı İlaçlama

Yaban arıları ısırmaları ve insanlarda alerjik reaksiyonlara neden olarak zarar verirler.Yaban arıları ağaç dallarında ve fundalıklarda binaların tavan aralarında veya yer altında yuva yaparlar.

Yaban arıları ile mücadelede bu hayvanları çekici yiyeceklerin ve su birikintilerinin ortadan kaldırılması önemlidir. Mekanik olarak tuzaklar içerisine çekici yemler konarak arıların buraya girmesi sağlanır ve girdikleri zaman çıkamazlar. Kimyasal mücadelede yuvaları direk ilaçlanır. İlaçlamanın; yaban arılarının içeride bulunduğu zaman yapılması çok önemlidir.

 
 

Sorun Tespit Etme
Firmamızın Sorunu Yerinde Tespit Yeteneği 100%
Sorunu Çözme
Personellerimizin Problemi Çözme Yeteneği 100%
Fiyatlarımız
Kaliteli Hizmet, En Uygun Fiyat Garantisi 100%
Müşteri Memnuniyeti
Yaptığımız Uygulamalar Sonunda Müşteri Memnuniyet Oranı 100%